Politseis registreeritud sündmused

Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 62 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas 36 varavastast kuritegu ja 22 lähisuhtevägivalla teadet. Registreeriti kaks inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kaks inimest. Tabati 16 narkojoobes sõidukijuhti ja kaks alkoholijoobes sõidukijuhti.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine
28. veebruaril teatati, et Põhja-Tallinnas Sõle tänaval lõi seni tuvastamata mees 38-aastast meest.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine
28. veebruaril teatati, et Maardus Ringi tänava kortermaja korteris lõi 32-aastane mees oma endist elukaaslast, 34-aastast naist.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine
28. veebruari hommikul teatati politseile, et Tartus Peeteri tänava kortermajas on terava esemega löödud 48-aastast meest. Meedikud viisid mehe haiglasse, kust ta peale esmaabi kodusele ravile lubati. Juhtunu üksikasju ning lööjat selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Kelmus
Politsei poole pöördus Tartus elav naine, kes soovis praegu veel tuvastamata laenupakkuja käest raha laenata ning pidi laenuraha kätte saamiseks tasuma erinevaid tasusid. Kokku kandis naine võõrale kontole üle 700 euro, kuid soovitud laenu ei ole ta seni saanud. Kelmusjuhtumi üksikasjade selgitamiseks alustas politsei kriminaalmenetluse.

IDA PREFEKTUUR
Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised
Politsei sai teate, et 28. veebruaril lõi 50-aastane mees Kohtla-Järvel Põhja allee korteris oma elukaaslast. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Politseile teatati, et 28. veebruaril lõi 25-aastane mees Narvas Gerassimovi tänava korteris oma elukaaslast. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni. Juhtunu asjaolud on selgitamisel.

Vargus
Politsei sai teate, et 28. veebruaril murti Kohtla-Järvel sisse ühe kortermaja kahte korteritesse ukse lukustuse lõhkumise teel ning varastati olmetehnikat ja mööblit. Lõhkumise ja vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

Ähvardamine
Politsei sai teate, et 28. veebruaril ähvardas tundmatu mees Narvas Rahu tänaval 36-aastast meest noaga. Juhtunu asjaolud on selgitamisel.

Piiriturvalisus
28. veebruaril kontrollisid piirivalvurid Narva-1 piiripunktis nelja Venemaa kodanikku, kel puudus seaduslik alus Eestisse sisenemiseks. Nad suunati tagasi Venemaale.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Saaremaa

Võltsitud maksevahendi ja väärtpaberi kasutamine
28. veebruaril teatati, et Kuressaares püüdis noormees tanklas kauba eest tasuda võltsimistunnustega 20-eurosega. Kassapidaja arupärimiste peale noormees ehmus ja lahkus tanklast, jättes võltsimistunnustega kupüüri tanklasse. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.