PPA Rakvere teenindussaal on ajutiselt avatud ka neljapäeviti

Alates 20. aprillist teenindatakse Rakvere politseijaoskonna teeninduses kliente esmaspäeviti, kolmapäeviti, neljapäeviti ja reedeti kell 9-17.

Rakvere politseijaoskonna juhi Katrin Satsi sõnul otsustati teenindus ajutiselt avada neljal päeval nädalas, kuna kätteandmist ootab ligi tuhat dokumenti, millele pole veel järgi tuldud. „Uutele dokumentidele ootame inimesi järgi kuue kuu jooksul alates dokumendi valmimisest. Praegu on meile teenindusse kogunenud tavapäratult palju dokumente, millele inimesed pole veel järgi tulnud. Selleks, et inimestel oleks teenindusse tulekut võimalik paindlikumalt planeerida, avame ajutiselt teeninduse ühel lisapäeval nädalas,“ ütleb Satsi.

Teenindus on seega alates 20. aprillist avatud neljal päeval nädalas - esmaspäeviti, kolmapäeviti, neljapäeviti ja reedeti tavapärastel kellaaegadel 9-17. Neljapäeviti on teenindus avatud ajutiselt, kuni suur osa dokumente on väljastatud ja vajadus langeb.

„Ootame neljapäeviti inimesi eelkõige oma dokumentidele järgi, küll aga saab nagu ka teistel päevadel kasutada digikioskit, et teha foto ja anda sõrmejäljed,“ kirjeldas Satsi.

Kadri Martin
PPA pressiesindaja
57871174